Ahoj ;)
Od niedawna posiadam trio uroczych rzekotek. Razem z nimi zakupiłem spore terrarium exo terra 45x45x60h i stąd kilka pytań.
Otrzymałem je bez uvb....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 stycznia 2016 - 16:00
Ahoj ;)
Od niedawna posiadam trio uroczych rzekotek. Razem z nimi zakupiłem spore terrarium exo terra 45x45x60h i stąd kilka pytań.
Otrzymałem je bez uvb....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Chromatopelma, victorii, reduncus i kilka innychMarcinmxo, 08 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Kilka gatunków pończoszników, H. gigas i inneEpifit, 26 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Samce L. megatheloides i chroma + kilka nsSzrama, 25 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Aga,Żaba byk,Rzekotka australijskaGryczkov, 21 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Kilka samicherzog, 01 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 17 stycznia 2016 - 17:03
Jak z temperaturą wody ? Grzać ? W pokoju moich zwierząt utrzymuje się dosyć wysoka temperatura.
To, czy trzeba ogrzewać określa to, jaka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Yahilles, 17 stycznia 2016 - 17:03.
Napisany 17 stycznia 2016 - 17:59
Częśc wodna tzn konkretny basen z filtrem :)
Napisany 17 stycznia 2016 - 18:06
Żabom to będzie raczej obojętne, czy piasek czy żwir ;)
Napisany 17 stycznia 2016 - 18:13
kwestia tego czy nie będą podjadały piasku ? moje pierwsze płazy i nie chcę ich doprowadzić do śmierci
Napisany 17 stycznia 2016 - 18:16
Nie ma to jak kupić zwierzęta a dopiero potem dopytywać... :P Rzekotki raczej nie będą polowały pod wodą, a już na pewno nie tak, żeby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 stycznia 2016 - 18:19
zakupiłem razem z pustym terra i chcę im stworzyć nieco lepsze warunki ;)
a w opisach nie ma nic na temat podłoża w części...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 stycznia 2016 - 18:07
Kolego 'przemekdbwa' nie bądź leniem ;) na portalu masz dokładny opis wymagań tego gatunku... Na przyszłość radzę trochę poszukać a nie zakładać kolejny bezsensowny temat...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 stycznia 2016 - 19:14
Więc pokaż mi mądralo gdzie w opisie jest jakiego uvb stosowąć 2.0 czy 5.0, a dwa temp wody i czy można stosować podłoże w części...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 stycznia 2016 - 21:32
Temperatura wody pokojowa jest jak najbardziej ok ;)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów