Witam, mam rocznego gekona orzęsionego (samiczka) jakieś 2 tygodnie temu po wpuszczeniu do nowego terrarium praktycznie całkowicie przestała jeść. Czasem w nocy zaświecę czerwoną lampką do terrarium żeby zobaczyć czy chociaż interesuje się terrarium a gekon ciągle siedzi w jednej kryjówce (czasem po nocy zmieni z jednej na drugą kryjówkę). W ciągu tych 2 tygodni tylko 3 razy zjadł po jednym karaczanie tureckim wcześniej jadł 2-3 dziennie. Jakiegoś dużego spadku wagi nie widziałem ale też czasem go wyciągam i karmię sam startym jabłkiem z jogurtem naturalnym karmą repashy itp wtedy jak mu przystawię łyżeczkę pod pysk to zlizuje. W nowym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gekon orzęsiony po przeprowadce do nowego terrarium nie chce jeść.
Napisany 22 grudnia 2015 - 13:30
Podobne tematy: Gekon orzęsiony po przeprowadce do nowego terrarium nie chce jeść. x
zdrowie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Gekon OrzęsionyTerraHubson_ ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samica Lilly white Gekon orzęsionyczarek303, 01 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium - pozostałe tematy
Budowa, osprzęt
Budowa terrarium dla HeterodonaGaben, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Młody Gekon orzęsiony na sprzedażteraphosa21, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Terrarium 40x60x40 dzielone na pół?VIVIptasznik, 29 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 22 grudnia 2015 - 16:59
Witam, mam rocznego gekona...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez QQxQ, 22 grudnia 2015 - 17:02.
Napisany 26 grudnia 2015 - 12:30
Przepraszam, że tak długo nie odpisywałem. Po kolei czytaj wątek...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 grudnia 2015 - 16:48
Ja nie stosuje jogurtu nie mają tego w naturalnym środowisku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 grudnia 2015 - 19:40
Witam
Dołączam sie do tematu gdyż mam podobny problem.
20...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 grudnia 2015 - 20:07
Gekon dopiero w poniedziałek ma wizytę u weterynarza. Zastanawiam się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 grudnia 2015 - 21:21
@Mikimi
Dobrze że zrobiłeś kwarantannę ale warto też przebadać na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez QQxQ, 26 grudnia 2015 - 23:08.
Napisany 26 grudnia 2015 - 22:34
Samiczka wzięta jest od bardzo dobrej hodowczyni która ją badała,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 grudnia 2015 - 11:08
Gekon waży 40g. nie wiem czy do bardzo źle jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 grudnia 2015 - 13:41
To dobra waga ale nie wiadomo czy coś nie ubyło,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów