A więc chciałam skonsultować nowe lokum dla żółwi. Posiadam dwa żółtolice - mają już 3 lata. Duża Izolda i mikrus po przejściach Romeo (dostałam go w prezencie, miał całą skorupę miękką i jeszcze był kłopot z jedzeniem długo) Okazuje się, ze w pomieszczeniu gdzie trzymam gadziny jest zbyt zimno. W ciągu tygodnia przenosimy je do cieplejszego pomieszczenia. A jako że tam nie ma nic prócz gratów to w sumie przyszedł mi do głowy pewien pomysł. Otóż Kiedyś w skrzyni trzymałam na zimę ryby z oczka wodnego, więc czemu by nie urządzić czegoś takiego żółwiom? Mam spory kawał folii jaki został...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
2 odpowiedzi na ten temat
Podobne tematy: Nowe lokum dla żółwii x
terrarium
Węże
Lokum pytona królewskiego.Przemoldemol, 22 wrz 2018 |
|
|
|
||
Wyceny, gdzie kupić
Szukam kontaktu do hodowcy żółwii lądowych w kujawsko-pomorskimmłody89, 23 lut 2018 |
|
|
|||
Zmiana lokum i żywienia / problemJammal, 18 mar 2017 |
|
|
|
||
Zdjęcia i filmy z jaszczurkami
agama brodata i jej lokumcsu1089 |
|
|
|||
![]() |
tematy ogólne
Warany
Problem z przygotowaniami lokum i kilka innych pytańTerrarystaMateusz, 02 gru 2015 |
|
|
|
Napisany 28 listopada 2015 - 11:15
Martwię się o ewentualne uszkodzenie folii przez żółwie + lampa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 grudnia 2015 - 10:04
No cóż zobaczymy - jak folia nie da rady to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez GhostRiderIR, 17 grudnia 2015 - 10:17.
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów