Witam, przeprowadzam się i chce w pokoju w którym będę mieszkał umieścić terraria, wiec zdecydowałem się na budowę regału na terraria, musi on być estetycznie wykonany no i spełniać funkcje, ogrzewać pojemniki z jaszczurkami, ptasznikami oraz wężem. Generalnie problem wystąpił z ogrzewanie ferrari, mianowicie regal ma mieć szerokość około 50 cm, 40 głęboki, myślałem o oświetleniu od góry każdej polki świetlówkami lecz dają za mało ciepła aby np ogrzać terrarium znajdujące się 20cm niżej ( nie na każdej półce będą terraria które będą wypełniać prawie cala przegrodę) wiec zdecydowałem się na oświetlenie LED, no i teraz jak dogrzewać terraria? mógł...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Budowa Regału, niby latwe, a takie trudne
Napisany 23 listopada 2015 - 20:10
Podobne tematy: Budowa Regału, niby latwe, a takie trudne x
terrarium - pozostałe tematy
Budowa, osprzęt
Budowa terrarium dla HeterodonaGaben, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium - oświetlenie
Budowa, osprzęt
Oświetlenie regałuiloveoppsumandspider, 23 lut 2025 |
|
![]() |
|||
Fotorelacje z budowy zbiorników i osprzętu
Budowa terra dla Regiusa 125x50x50 FotoPrzeemasss, 03 sty 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium - fotorelacje
Budowa, osprzęt
Budowa terrarium dla córki, znaczy... dla Agamy brodatej ;)Przem78, 19 lip 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
początkujący węże
Terraria dla węży i sprawy techniczne
Budowa Terrarium / OgrzewanieDrutoZ ![]() |
|
![]() |
![]() |
Napisany 24 listopada 2015 - 16:21
Jak puszczenie 0,5cm kabla z półki na półkę będzie nieestetyczne?
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 listopada 2015 - 18:31
z dobieraniem sobie poradze, ale radzisz kabel z tylu czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 grudnia 2015 - 23:51
Jak dasz pod terra, to będziesz musiał zrobić jakieś maskowanie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 grudnia 2015 - 13:05
ja mimo wszystko dalbym pod terraria, jak terrarium lewituje o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 grudnia 2015 - 18:43
Napisany 16 grudnia 2015 - 21:36
jak nie masz wlasnej frezarki to drogo a i tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 grudnia 2015 - 00:14
Frez do drewna, wiertarka/wkrętarka i jeśli potrzeba to ogranicznik. Jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów