Coś się dzieje z moim żółwiem kiedy wyciągnąłem go z jaskini ,kiedy ruszyłem go w noga nie reagował jest ospały mało chodzi wiem ze to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 14 grudnia 2006 - 15:48
Podobne tematy: żółw stepowy :( x
Sprzedam jaszczurki
Waran stepowyDanielsalata, 01 maj 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Waran stepowy 2024Danielsalata, 20 cze 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Żółwie lądowe
ile lat ma wasz żółw stepowy??lukasz2025, 01 sty 2021 |
|
![]() |
|||
żywienie
Warany
Waran stepowy -suplementacjaWaranFanBoa ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Sprzedam żółwia testudo horsfieldii (stepowy)MTYCI, 14 kwi 2025 |
|
![]() |
Napisany 14 grudnia 2006 - 16:21
Myślę, że to normalna reakcja.
Jeśli jednak mocno się martwisz to ewentualnie spróbuj go dobrze dogrzać i zachęcić czymś smakowitym, żeby kawałek się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Jeśli jednak mocno się martwisz to ewentualnie spróbuj go dobrze dogrzać i zachęcić czymś smakowitym, żeby kawałek się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 grudnia 2006 - 20:09
Po Twoim poście niewiele można wywnioskować, bo podałeś strasznie mało informacji.
Jakie warunki ma żółw? Jakie wymiary terra, jakie oświetlenie, ile stopni,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Jakie warunki ma żółw? Jakie wymiary terra, jakie oświetlenie, ile stopni,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 grudnia 2006 - 19:13
Wrzuć go do wody. Minie mu ospałość a przy okazji zobaczy kto tu rządzi
Napisany 12 stycznia 2007 - 23:17
[quote]Wrzuć go do wody. Minie mu ospałość a przy okazji zobaczy kto tu rządzi[/quote]
ehhh, nie będę się wypowiadał na temat wartości merytorycznej postów...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
ehhh, nie będę się wypowiadał na temat wartości merytorycznej postów...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 stycznia 2007 - 23:40
[b]Terraman[/b] to był zwykły troll. Ale już został wyrzucony z forum.
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów