Witam, potrzebuje dobrego weterynarza, który zna się na jeżach pigmejskich. W mojej najbliższej okolicy takiego nie ma. Nie mam jak jechać np do Krakowa dlatego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 listopada 2015 - 22:13
Podobne tematy: PILNE Lekarz weterynarii na Podkarpaciu! x
Sprzedam węże
Candoia Paulsoni, Boa różany z wyposażeniem PILNEbaal6, 15 maj 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
zdrowie
Żółwie wodno-lądowe
Lekarz dla żółwia wodno-lądowegopiotr, 03 lut 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
zdrowie
Owady
czy on nie żyje?PILNEBursztynowy, 31 paź 2024 |
|
0 |
![]() |
![]() |
||
Sprzedam węże
Pyton królewski, pilne, Wrocławslow, 16 lip 2024 |
|
0 |
![]() |
|||
zdrowie
Przypięty
Jeże
Lekarze weterynarii, którzy zajmują się jeżamikomarek22, 19 kwi 2013 |
|
0 |
![]() |
Napisany 09 listopada 2015 - 18:06
Krwiomocz może oznaczać infekcję nerek - pilnie potrzebne antybiotyki i/lub kroplówka (mój jeżyk miał problemy z nerkami, ale na szczęście w moczu były śladowe ilości...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 listopada 2015 - 23:00
Patrzyłam już w ten wątek ale dzięki. niestety jeż to niejadek jada tylko określona chrupki nic ponad to. a do pyszczka przecież mu wciskać nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 listopada 2015 - 11:23
Jeżeli chirurg ma usg to jedź do niego - krwiomocz to poważna sprawa... nawet bez usg powinien jeżyka zdiagnozować; zastrzyki podaje się jeżom w fałd...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 listopada 2015 - 18:16
Napisany 10 listopada 2015 - 18:40
A zachowanie jeża?? Jeśli jest osowiały, porusza się ociężale, zmienił coś w swoim zachowaniu tzn., ze jest chory. Spróbuj zadzwonić do przychodni np. w Krakowie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów