Witam chciałbym nabyć roślinożerną jaszczurkę zastanawiam się Biczogon saharyjski (Uromastyx geyri) ale nie wiem czy to dobry pomysł
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 października 2015 - 18:30
Witam chciałbym nabyć roślinożerną jaszczurkę zastanawiam się Biczogon saharyjski (Uromastyx geyri) ale nie wiem czy to dobry pomysł
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Sprzedam jaszczurki
Jaszczurka długoogonowa szmaragdowa i trawna, scynk ognisty , scynk szmaragdowylegvaan, 16 sie 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy jaszczurek
Jaki jaszczurka będzie pasować do tego terrariumPalmixk ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
tematy ogólne
Jaszczurki
Jaka jaszczurka?Hobbit_66, 08 cze 2025 |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy jaszczurek
Jaszczurka na początekPawel32, 24 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Jaszczurka zielona lacerta viridisBywalecasgardu9944, 12 maj 2025 |
|
![]() |
Napisany 30 października 2015 - 18:33
Jesteś pewny, że będzie cie stać na utrzymanie roślinożernego gada? Wyżywienie roślinożernej jaszczurki pochłania x10 razy więcej funduszy niż owadożernej, nie mówiąc już o samej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 października 2015 - 18:53
Miałem agamy przez 2 lata karmowka przeszkadza rodzicom
ProoAssassyn. fortitera-Koszty na utrzymanie zwierzecia mam i czytalem na http://amicusdraco.eu/...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)Napisany 30 października 2015 - 22:22
Miałeś agamę przez 2 lata i nie urozmaicałeś diety karmówką? Czy coś źle zrozumiałem? Jak tak rzeczywiście było to po prostu zaniedbałeś gada i się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 października 2015 - 22:35
Napisany 30 października 2015 - 22:58
Mówił że miał (ma?) agamę przez 2 lata. Pytałem się czy pominął w tym czasie karmówke. W każdym razie dobrym zastępstwem dla świerszczy są karaczany...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 października 2015 - 23:00
@[member='kubamelhem'] Zdajesz sobie z tego sprawę, że dzikie rośliny będziesz zrywał tylko w okresie wiosenno-letnim a całą jesień i zimie będziesz musiał wydawać fortunę w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 października 2015 - 19:41
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów