Witam mój pierwszy temat więc sorki,że coś nie tak.
Co ile podawać modliszce muszki i w jakich ilościach mój pierwszy start z owadami i nie chce czegoś spartolić.Troszke przeglądałem forum ale mało konkretów znalazłem.
Na razie są w kliszówkach.
Napisany 27 października 2015 - 21:55
Witam mój pierwszy temat więc sorki,że coś nie tak.
Co ile podawać modliszce muszki i w jakich ilościach mój pierwszy start z owadami i nie chce czegoś spartolić.Troszke przeglądałem forum ale mało konkretów znalazłem.
Na razie są w kliszówkach.
zdrowie
Modliszki
Odchody? Wymioty modliszki.Doris111 ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Kupię
Kupię modliszki L1-L3xayaraf863 ![]() |
|
![]() |
|||
żywienie
Jaszczurki
Karmienie gekona lamparciegoGulaszek, 29 sie 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam owady, wije, mięczaki, skorupiaki (nie karmowe)
PARY: Rzadkie ModliszkiEndorlado, 01 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam owady, wije, mięczaki, skorupiaki (nie karmowe)
Modliszki hurt - Storczykowe , Smocze i inneEndorlado, 19 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 27 października 2015 - 22:36
Obserwuj odwłok swoich maluchów (chudy - głodne, gruby - najedzone)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 października 2015 - 22:39
Muszki tak naprawdę mogą ciągle latać w pojemniku modliszki, są...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 października 2015 - 23:11
Dziękuje wam za odpowiedż ,wpuściłem po 2 muszki od razu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 października 2015 - 00:09
Phylocrania paradoxa
Napisany 28 października 2015 - 00:15
Sądze, że wilgotny wacik na dnie, nawilżany co 2-3 dni...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 października 2015 - 00:18
Dzięki Ci wielkie to już koniec pytań,przynajmniej na jakiś czas...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 listopada 2015 - 21:27
Witam ponownie nie zakładam nowego wątku nie będę śmiecił na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 listopada 2015 - 21:30
A ta też miała już wylinkę? Może dlatego nie je?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów