Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

zachowania

- - - - -  
Różnice w zachowaniu samca i samicy regiusa

• Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
4 odpowiedzi na ten temat

#1 Chiquitita

Chiquitita
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3663 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 14 października 2015 - 21:26

Witam,

Po pierwsze chciałabym przeprosić, jeśli taki temat już gdzieś się pojawił, ale ja niestety przekopując forum nie umiałam znaleźć odpowiedzi na moje pytanie.

Mianowicie mam zamiar w najbliższej przyszłości kupić mojego pierwszego regiusa. Naczytałam się już sporo informacji na temat warunków itp. jakie należy mu zapewnić, jednak nie znalazłam konkretnych informacji na temat różnic w zachowaniu między samcami i samicami. Od razu zaznaczę, że nie zamierzam rozmnażać węży (przynajmniej na początku   ;) ). Zastanawiam się która opcja będzie dla mnie odpowiedniejsza (cena nie gra tu roli - wiem, że samiczki z reguły bywają droższe).

Czy któraś płeć jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Różnice w zachowaniu samca i samicy regiusa     x

#2 occom

occom
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4566 dni

Napisany 15 października 2015 - 20:57

Z obcowania z kilkunastoma regiusami, powiem, że generalnej różnicy w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Chiquitita

Chiquitita
  • Terrarysta

Napisany 15 października 2015 - 23:21

Bardzo dziękuję za odpowiedź  :) Jeśli chodzi o różnice morfologiczne to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 occom

occom
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4566 dni

Napisany 16 października 2015 - 07:42

Z pewnością się nie zdarzy. Co do tej wielkości to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Chiquitita

Chiquitita
  • Terrarysta

Napisany 16 października 2015 - 13:28

Rozumiem i zgadzam się.
Takie były moje plany, chcę rozejrzeć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.