Witam
Moja jaszczurka najprawdopodobniej ma roztocza. W dziale identyfikacja jaszczurek są jej zdjęcia. Mam zamiar zabrać się za walkę z nimi. mam pytanko jak pasożyty od gadów maja się do ludzi ?
Pozdrawiam
Napisany 08 października 2015 - 18:26
Witam
Moja jaszczurka najprawdopodobniej ma roztocza. W dziale identyfikacja jaszczurek są jej zdjęcia. Mam zamiar zabrać się za walkę z nimi. mam pytanko jak pasożyty od gadów maja się do ludzi ?
Pozdrawiam
zdrowie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Pasożytymuniek661, 21 maj 2023 |
|
![]() |
|||
terrarium - pozostałe tematy
Budowa, osprzęt
Wyprowadzenie kabli na zewnątrz terrarium z płytypanina, 07 lut 2023 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Agamy - brodata i karłowata
Owsiki i pasożyty - AgamaMarston, 05 gru 2022 |
|
![]() |
|||
żywienie
Modliszki
Pasożyty w karmówce.mantiss111 ![]() |
|
![]() |
|||
zdrowie
Zwierzęta karmowe
Pasożyty u karaczana tureckiego?TheAceProsecutor, 01 wrz 2022 |
|
![]() |
Napisany 09 października 2015 - 06:02
Roztocza to nie pasożyty tylko pajęczaki. I raczej nie są...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2015 - 10:55
Co do pasożytów, niektóre pasożyty wewnętrzne z gada mogą się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2015 - 13:50
Roztocza to nie pasożyty tylko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2015 - 14:01
Kupiłem preparat mite off, postaram się sam zwalczyć robactwo. A...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2015 - 14:52
vvv nie siej zamętu jak nie masz pewności co do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2015 - 16:15
@Donkokosso badania profalikatyczne ja wykonuję tak mniej więcej raz do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2015 - 17:34
@evelyne9 nie siej zametu prosze. @vvv ma racje, roztocza zywiace sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2015 - 17:51
Tak się akurat sklada, że nie mam możliwości dokładnego obejrzenia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2015 - 19:46
@evelyne9 zgadzam sie w 100% dlatego wlasnie post @vvv jest prawidlowy....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów