Modliszki rosną i niedługo staną się za duże na owocówki, szukam też czegoś większego do podawania po nich, mam sporo świerszczy, ale obawiam sie, że już są troche za duże na modliszki. Pomyslałam więc o hermetii, larwach i imago. Podawał je ktoś już modliszkom? Nadadzą się? Oraz macie może jakieś rady jak doprowadzić te larwy do imago?
Podobne tematy: Hermetia - karmówka po owocówkach, opinie? x
żywienie
Dusiciele
Ptaki jako karmówkaMalel, 28 lut 2025 |
|
![]() |
|||
![]() |
Kupię
Karmówka dla węży WarszawaGość_BFLS_* , 30 gru 2024 |
|
![]()
|
||
żywienie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Karaczan argentyński jako karmówka dla gekonaKarolinex, 16 sty 2020 |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Ptaszniki
Polecana karmówka dla ptaszników (Maluchy i dorosłe)Jakub122, 01 sty 2025 |
|
![]() |
|||
żywienie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
żywa karmówka - orzęsekabracadabra ![]() |
|
![]() |
Napisany 07 października 2015 - 18:51
Larwy wystarczy zostawić same sobie bez podłoża.
Co do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 października 2015 - 18:57
Dzięki wielkie za obfitą odpowiedź :) Z hermetii w takim...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 października 2015 - 19:03
Pewnie chodziło o temperaturę im cieplej tym szybciej urosną,zawsze mozesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 października 2015 - 19:47
U barciaków wystarczy ograniczyć dostęp pokarmu i momentalnie przeobrażają się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 października 2015 - 19:52
@leviatan Powiedz mi jak to w końcu jest u Sybilla...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 października 2015 - 20:21
Żeby nie robić spamu, zapytam tutaj. Czy da się jakoś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Danny79, 07 października 2015 - 20:21.
Napisany 07 października 2015 - 20:26
@Danny79 nie rozmanażam, mam za to spory nadmiar z bugstore,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 października 2015 - 13:43
ja wszystkie modliszki zaczynam od muszki ewentualnie wylegu swierszcza zalezy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów