Hej!
Z góry przepraszam jeśli już się kiedyś przytwinął temat, wpisywałam w wyszukiwarce i czytałam sporo tematów, ale nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)Napisany 01 października 2015 - 18:52
Hej!
Z góry przepraszam jeśli już się kiedyś przytwinął temat, wpisywałam w wyszukiwarce i czytałam sporo tematów, ale nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium szklane 100x40x50 z tłem z korka + kabel grzewczy + termostat + kryjówkasponex, 07 paź 2024 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Węże właściwe i pozostałe
Kryjówka z masy solnej?szachista, 08 maj 2024 |
|
![]() |
|||
kora dębu korkowego norka kryjowka 12kgbartv8, 07 paź 2023 |
|
![]() |
|||
Kryjówkarado_pszczyna, 07 maj 2023 |
|
![]() |
|||
Kryjówkarado_pszczyna, 07 maj 2023 |
|
![]() |
Napisany 01 października 2015 - 22:43
Ja jak kupiłem takie cudo w zoologu to miałem w środku pajęczyny i pająki.. :) pomijam to czego nie było widać, wyparzyłem wszystko, wygrzałem w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 października 2015 - 12:15
Napisany 06 października 2015 - 13:41
Polecam zeskrobać troszkę kory i spróbować końcówką języka. Smak gorzki i słony oznacza, że czymś to było pryskane i nie obejdzie się bez szorowania.
Można...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 października 2015 - 19:15
Dzięki za odpowiedzi! Ponieważ troszkę mi się spieszyło to zrobiłam jak napisał PawelD - już pal licho z tymi porostami ;) Tuba zostala dwukrotnie zaparzona...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez calu, 16 października 2015 - 19:16.
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów