Cześć.
W niedziele przejechałem 600 km po terraria i dwa węże, jeden z nich był chory - jego były właściciel mówił, że to przez jego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 września 2015 - 20:39
Cześć.
W niedziele przejechałem 600 km po terraria i dwa węże, jeden z nich był chory - jego były właściciel mówił, że to przez jego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Hyde Park
Proszę was o pomoc w leczeniu nerekVeirone, 07 sie 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy żółwi
Początek, - Pomoc -Darax ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Transport
Kraków - vantis_terra - potrzebna pomocMichał_Rks, 17 maj 2025 |
|
![]() |
|||
początkujący jaszczurki
Gekony Nowej Kaledonii: rodzaj Correlophus, Mniarogekko, Rhacodactylus
Pomoc z wyborem gatunkumungo28, 01 kwi 2024 |
|
![]() |
|||
identyfikacja
Początkujący hodowcy jaszczurek
Rozpoznanie płci felsuma . Proszę o pomocYesik, 12 mar 2025 |
|
![]() |
Napisany 21 września 2015 - 20:55
Panie jak najszybciej do weta od zwierzat egzotycznych badz speca od gadow, a nie szukania na forum zlotej recepty.
Napisany 21 września 2015 - 21:21
Aż tak kiepsko to wygląda, w sumie sam widzę, że kiepsko? Myślałem, że poznacie, że to może jakieś powszechne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez bischop, 21 września 2015 - 21:46.
Napisany 22 września 2015 - 14:52
tego węża lecz jak najszybciej u weta, a co dzieje się z drugim? może warto od razu dwa do weta zabrać.
Były właściciel tych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 września 2015 - 15:45
tego węża lecz jak najszybciej u weta, a co dzieje się z drugim? może warto od razu dwa do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 września 2015 - 21:12
Ja też trzymam kciuki i czekam na relację. Jak można doprowadzić zwierze do takiego stanu ?! Potępienie ... Na usta cisną mi się inne słowa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 września 2015 - 22:04
Napisany 25 września 2015 - 15:35
Sprzedawca mi powiedział, że go kupił jako albino orange z hodowli Witolda Plucika. Łeb ma bardzo pomarańczowy. Na odmianach się nie znam i przeglądając zdjęcia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów