Witam, czy ktoś kiedyś myślał o hodowli np patyczaków rogatych jako hodowla karmówkowa pod inne stawonogi? Ja już od dawna chciałam coś takiego założyć, tylko powstaje pytanie, czy patyczaki lub ogólnie straszyki nadają się jako owady karmowe? Słyszałam, że często są podawane gekonom czy agamom, ale jako to jest z np modliszkami czy pająkami? Bardzo proszę o opinie :P
Patyczaki jako karmówka dla owadów, pajęczaków - próbował ktoś?
Podobne tematy: Patyczaki jako karmówka dla owadów, pajęczaków - próbował ktoś? x
Kupię
Kupię patyczaki tęczowePogromcaFrytek, 12 gru 2025 |
|
|
|||
![]() |
Archiwum ogłoszeń
samica Superconda jak ktoś chętny to privGość_BFLS_* , 28 mar 2025 |
|
|
||
Zamienię
Wymiana owadów/pająków/skorpionów/triopsówpaulvern, 28 sie 2025 |
|
|
|||
żywienie
Dusiciele
Ptaki jako karmówkaMalel, 28 lut 2025 |
|
|
|||
![]() |
Kupię
Karmówka dla węży WarszawaGość_BFLS_* , 30 gru 2024 |
|
|
Napisany 27 sierpnia 2015 - 18:02
Nadają się, zarówno dla gadów, jak i dla stawonogów, jednak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 sierpnia 2015 - 18:03
Agama to tylko przykład, ja raczej myślałam o hodowaniu ich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 sierpnia 2015 - 18:04
Dołączam sie do pytania, czy modliszkę dałoby sie utrzymac na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 sierpnia 2015 - 18:46
Prosciej kupic karaczany tureckie są tanie,dobrze sie mnożą ,mogą być...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
3
Napisany 27 sierpnia 2015 - 18:49
Samymi patyczakami raczej nie, patyczaki sa malo wartosciowe jesli chodzi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 sierpnia 2015 - 18:55
mają w sobie za mało białka. można je podać jeśli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 sierpnia 2015 - 19:36
Proszę nie demonizować mnie :P Raczej chciałam stosować patyczaki jako...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 sierpnia 2015 - 19:53
Są mało ruchliwe, gdzieś widziałem jakiś temat, że jego modlichy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez mantiss111, 27 sierpnia 2015 - 19:53.
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów