Witam,
Bylem dziś w Amusteli przy Kenie, hoduje kameleony od dawna i to co zobaczyłem mnie przeraziło.
Nie chce ich zniesławiać czy coś bo trzymają...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 sierpnia 2015 - 17:51
Witam,
Bylem dziś w Amusteli przy Kenie, hoduje kameleony od dawna i to co zobaczyłem mnie przeraziło.
Nie chce ich zniesławiać czy coś bo trzymają...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
owady
Mrówki
Warunki sprzyjające rójce mrówekpixel091, 22 cze 2023 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Płazy
Warunki hodowli kijanekWaran1999, 05 cze 2023 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Pterinopelma sazimai warunki w terrariumSplash, 08 lis 2022 |
|
![]() |
|||
początkujący jaszczurki
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Warunki w terrariummichalszyd ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
wybór zwierzęcia
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Jakie zwierze nabyć, na pierwsze do terrarium(w opisie moje, może nieco specyficzne warunki)?Kacper68204 ![]() |
|
![]() |
Napisany 01 sierpnia 2015 - 21:53
Ktoś ma pomysł gdzie to zgłosić???
Napisany 02 sierpnia 2015 - 12:04
Tak jest w wszystkich sklepach ( prawie ). Na co wy liczycie? Że będą wydawać setki złotych na terrarium które będzie takie jak wy chcecie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 sierpnia 2015 - 12:19
Nikt nie twierdzi że trzeba koniecznie w zoosklepie hangary gadom fundować, ale minimum przyzwoitości to przegrodzić terrarium tak aby każdy kameleon siedział we własnej klitce....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 sierpnia 2015 - 21:16
Napisany 02 sierpnia 2015 - 23:00
Jak nie mają warunków to niech nie skupują kameleonów, które potem sprzedają 1500/sztukę.
A jak sprzedają tak drogo to powinno ich stać na godne warunki,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 sierpnia 2015 - 11:19
to sie nazywa przebita. Na bank jest import z fermy gdzie to jedzie za 10 $.
Co do trzymania to ja nie wiem na co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 sierpnia 2015 - 18:53
Napisany 04 sierpnia 2015 - 20:32
Przekręcę do TOzu na początek. Maja tez dorosłego Red bara w cenie 1500, ktory jest tam od roku. Biedak siedzi w ciasnym terrarium ze źle...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów