Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

żywienie

- - - - -  
Brak apetytu u gekona ?

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
3 odpowiedzi na ten temat

#1 Lukasz3

Lukasz3
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3897 dni
  • Polska / Śląskie / Chorzów

Napisany 15 czerwca 2015 - 23:10

Witam :) 

Mam problem z moim samcem ponieważ nie chce jeść odkąd go mam kilka dni temu zjadł tylko 1 szarańcze a mam go około 3 miesięcy. Oprócz niego mam jeszcze 2 samiczki które jedzą normalnie :) Dieta jest różnorodna mają mączniki szarańcze drewnojady karaczany świerszcze raz na jakiś czas oseski. Czasami wydaje mi się że jest ślepy lub nie umie polować. Jak już ostatnio zabierał się za szarańcze to kilka razy w nią nie trafił a jak już złapał to dwa razy puścił tak jakby się jej bał samiec ma około 2 lat ale udało się ze ją zjadł...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Brak apetytu u gekona ?     x

#2 Lukasz3

Lukasz3
  • Terrarysta

Napisany 19 czerwca 2015 - 15:47

Na was się doczekać nie da. Dziś zabrałem swojego pupila...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 TheScirona

TheScirona
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5394 dni
  • Polska / Śląskie / Gliwice

Napisany 23 czerwca 2015 - 19:37

Nie mogłeś trafić lepiej :) Szkoda, że nie zauważyłam wątku,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Lukasz3

Lukasz3
  • Terrarysta

Napisany 23 czerwca 2015 - 23:29

hehe no tak gekon zaczyna juz pomału jeść ;) staram...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.