Opiszę pokrótce sytuację. W środę przed Bożym Ciałem dogadaliśmy z tym użytkownikiem zakup i wysyłkę generatora pary. Kasa poszła i dotarła od razu w środę, co Draxim potwierdził. Paczka miała wyjść w piątek (kurier). We wtorek nie doszła, więc skontaktowałem się w celu wyjaśnienia sprawy. Draxim powiedział, że wyśle jutro (środa 10.06. do godziny 11). Miał mi również przesłać potwierdzenie nadania. Nie otrzymałem go. Następnie dopytywany Draxim stwierdził, że paczka poszła we czwartek (umawialiśmy się na kuriera) dziś poprosiłem ponownie o numer nadania. najpierw smsem, następnie telefonicznie. Uzyskałem informację, że za 40 minut Draxim prześle mi zdjęcie z potwierdzeniem nadania....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 czerwca 2015 - 21:09
Napisany 16 czerwca 2015 - 14:14
Napisany 16 czerwca 2015 - 18:40
Nie odpuszczaj, bo takie niefajne zachowania później się szerzą jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 czerwca 2015 - 19:45
Napisany 16 czerwca 2015 - 20:19
Negatyw i śmiało na policję na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 czerwca 2015 - 20:46
Heh zapłaciłem niestety poniżej sumy na przestępstwo, mianowicie 175zł wliczając...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 czerwca 2015 - 08:26
Słuchajcie doszedł dziś generator (hmm jak się wysyła to dochodzi:)....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 czerwca 2015 - 09:06
czasem lepiej dołożyć trochę grosza i kupić już w tym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 czerwca 2015 - 11:11
Niestety masz rację... połaszczyłem się na kilka zł - okazję......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów