Witam. Stefek jest u mnie od lutego Od samego początku był przyjazny i bardzo chętnie wychodził z terarrium. Gdy tylko zblizał sie ktoś od razu pchał się na ręce. Było tak cały czas, aż do niedawna. Od tygodnia stał sie bardzo płochliwy, czasami nawet syczy gdy wkładam rekę do terrarium. Czym może to byc spowodowane? Brałem go ostatnio na dwór gdy były upały ale zachowywał sie normalnie. Przestał jeść z ręki , szarańcze zje tylko wtedy gdy nikogo nie ma w pobliżu. Pić z pipety też przestał. Co robić ?
Napisany 11 czerwca 2015 - 17:08
Podobne tematy: zmiana zachowania u jemena x
zdrowie
Jaszczurki
Gekon orzęsiony - zmiana po przeprowadzce do nowego terrariumkrisoneone, 29 paź 2025 |
|
|
|||
zachowania
Dusiciele
Pyton królewski dziwne zachowaniaTost69, 27 sie 2025 |
|
|
|
||
zachowania
Węże
Zmiana w zachowaniu Pytona KrólewskiegoEuoxupu, 08 cze 2025 |
|
|
|||
odmiany barwne
Węże właściwe i pozostałe
Heterodon superconda - zmiana ubarwieniaHuncwot, 12 kwi 2025 |
|
|
|||
żywienie
Zwierzęta
Zmiana karmienia patyczakaRUDAmama |
|
|
Napisany 11 czerwca 2015 - 17:31
Mam podobny problem, tak jak Ty wzięłam kamyczka na spacer...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 czerwca 2015 - 19:02
dzieci szybko dorastają i wychodzi ich "natura" :)
Napisany 12 czerwca 2015 - 08:16
W terra są szyby? Uległ jakiemuś upadkowi?
Jeżeli nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Vayne, 12 czerwca 2015 - 08:17.
Napisany 12 czerwca 2015 - 09:41
tak są szyby. Raczej nic złego mu się nie przydarzyło....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 czerwca 2015 - 12:01
Wszystko kwestia indywidualnego temperamentu gada ^^ temat rzeka, tak naprawdę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 czerwca 2015 - 12:37
Wiem jak potrafi dziabnąć kamyk, mojemu musiałam podać lekarstwo co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 czerwca 2015 - 17:19
Mój jak był mały, to też był chętny na wycieczki....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany