Witam
Zacznę od tego, że kilka tygodni temu straszyk diabelski strzelił mi w oko swoim płynem. Na początku czułem pieczenie i miałem lekko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 czerwca 2015 - 17:59
Witam
Zacznę od tego, że kilka tygodni temu straszyk diabelski strzelił mi w oko swoim płynem. Na początku czułem pieczenie i miałem lekko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Kupię
Straszyk diabelski (Peruphasma schultei) - sub imago / imagodeter, 16 maj 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
![]() Dziwna żółta substancja z Liśccaemiami8, 06 kwi 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
Sprzedam owady, wije, mięczaki, skorupiaki (nie karmowe)
Sprzedam Jajka Straszyka Diabelskiego Peruphasma schulteiVampirr, 06 gru 2024 |
|
0 |
![]() |
|||
Przypięty
Agamy - brodata i karłowata
Pochwal się swoją BRODĄ :DMelissa ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
Sprzedam owady, wije, mięczaki, skorupiaki (nie karmowe)
Phaenopharos khaoyaiensis Peruphasma schulteiFalafel, 04 kwi 2023 |
|
0 |
![]() |
Napisany 02 czerwca 2015 - 18:40
Ja nie doświadczyłem, odpowiadając na pytanie, ale ciekawi mnie co robił owad w bezpośredniej bliskości Twojego oka?
Napisany 02 czerwca 2015 - 20:19
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)Ja nie doświadczyłem, odpowiadając na pytanie, ale ciekawi mnie co robił owad w bezpośredniej bliskości Twojego oka?
Napisany 03 czerwca 2015 - 15:17
Najbardziej boję się tego że tak już zostanie :-(
Napisany 04 czerwca 2015 - 15:10
Sam z siebie by raczej nie ,,strzelił'' - broni chemicznej - tzw. peruphasmalu używają w ostateczności,
gdy ktoś je mocno zaczepia, ściska odwłok/odnóża itp. Nie sądzę,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez superINSECT, 04 czerwca 2015 - 19:08.
Napisany 04 czerwca 2015 - 17:30
Sam z siebie by raczej nie ,,strzelił'' - broni chemicznej - tzw. peruphasmatu używają w ostateczności,
gdy ktoś je mocno...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów