Witam wszystkich
Tak jak w temacie moja diablica L2 (liniała jakieś 5-7 dni temu ) od 2-3 dni nie chce jeść co najwyżej podaje jej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 maja 2015 - 19:40
Witam wszystkich
Tak jak w temacie moja diablica L2 (liniała jakieś 5-7 dni temu ) od 2-3 dni nie chce jeść co najwyżej podaje jej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
zachowania
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Brak jedzenie słaba aktywność siedzi w mokrej kryjówce.Ciupa, 04 maj 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Kupię Idolomantis diabolicacezary806 ![]() |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Brak apetytu u węża oraz brązowa zmiana na skórzeitskarciaa, 15 lut 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
linienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Orzęsek, wylinka i brak apetytuJustaK_2024, 17 gru 2024 |
|
![]() |
|||
średni priorytet
Propozycje, sugestie, problemy
Problem z rejestracją na forum - brak możliwości wyboru lokalizacji na mapieZwyrol, 23 gru 2023 |
|
![]() |
Napisany 24 maja 2015 - 21:18
wiem że, mącznik to nie najlepszy wybór bo jest tłusty, ale z muszkami mam taki problem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 maja 2015 - 21:30
Muszki owocówki przed podaniem wsadź na chwilkę do zamrażalki (1-2min). Wtedy padają na plecy, wrzucasz je do modliszki a One po kilkunastu sekundach dochodzą do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 maja 2015 - 21:38
Puki co nie mam z nimi problemu (tylko ta jedna jest "upośledzona") powiedział bym że, są bardziej agresywne niż moje poprzednie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 maja 2015 - 21:46
Jeśli są dobrze karmione i nie wykazują oznak agresji to nie powinno być problemu. Jednak to są owady a różnie z nimi bywa. Najlepiej gdybyś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 maja 2015 - 21:57
a wiem wiem tak mniej więcej L4 już da rade rozróżnić płeć i wtedy zrobię osobne terra dla samców/samic ;P ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów