Witam, przychodzę z dość obszernym postem na temat zdrowia jaszczurek, z góry prosiłabym o wyrozumiałość jako, iż jestem początkująca mimo wszystko to jednak nie radzę sobie z wieloma rzeczami. Jako pierwszego gekona zakupiłam moją Lunę (Revers stripe tremper albino), którą niestety nabyłam ze sklepu zoologicznego jako małą jaszczurkę. Aktualnie Luna ma około 5 lat więc dojrzałe już z niej smoczysko. W ostatnie wakacje zdecydowałam, że czas, stabilność finansowa i terrarium pozwalają mi na zakup kolejnych dwóch jaszczur, zdecydowałam się na niesexy natomiast można było w miarę określić ich płeć. Tak oto wróciłam do domu z dwoma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 maja 2015 - 20:21
Podobne tematy: Zdrowie gekona, czy jest szansa? x
Oddam
Oddam gekona lamparciego wraz z wyposażeniem (Kraków)Vincento, 20 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Jaszczurki
Rana u gekona lamparciegoTomaszbn ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Archiwum ogłoszeń
Ostatnia szansa świąteczne ceny boaGość_BFLS_* , 18 gru 2024 |
|
![]() |
||
tematy ogólne
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Jak złapać gekona płaczącego?Dimitri, 23 lut 2020 |
|
![]() |
|||
żywienie
Jaszczurki
Karmienie gekona lamparciegoGulaszek, 29 sie 2025 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 16 maja 2015 - 09:34
Czy Pani dr Wilk sugerowała posiew z wydzieliny ropnej aby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 maja 2015 - 12:42
Nie, Pani doktor nie sugerowała posiewu z ropy natomiast sądzę,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Edytowany przez TheScirona, 16 maja 2015 - 12:43.
Napisany 16 maja 2015 - 13:19
W jaki sposób mam robić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 maja 2015 - 13:34
Myślałam o gerberku z czystym mięsie kurczaka bez żadnych dodatków....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 maja 2015 - 19:52
Napisany 16 maja 2015 - 20:43
Oraz czy mogę zacząć się martwić o crypto? Mam tutaj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 16 maja 2015 - 23:37
Nie. Normalne widok podbrzusza.
Napisany 17 maja 2015 - 11:25
Załączone pliki
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów