Witam serdecznie,
Chciałbym się dowiedzieć jak można skręcić/skleić płytę meblową żeby porządnie się trzymało
mam w planach wykonanie terrarium dla gekona lamparciego i chcę wszystko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 maja 2015 - 19:21
Witam serdecznie,
Chciałbym się dowiedzieć jak można skręcić/skleić płytę meblową żeby porządnie się trzymało
mam w planach wykonanie terrarium dla gekona lamparciego i chcę wszystko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Terrarium 120x60x120 z płyt meblowychRemo87, 08 lut 2022 |
|
![]() |
|||
terrarium - pozostałe tematy
Budowa, osprzęt
Wytrzymałość płyt meblowychGrubyKN, 09 cze 2020 |
|
![]() |
|||
![]() |
zachowania
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Dziwne skręcanie ciała ?husti17, 27 cze 2016 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
terrarium - pozostałe tematy
Budowa, osprzęt
Kogo możecie polecic do wykonania terra z płyt meblowychzmijek69 ![]() |
|
![]() |
Napisany 13 maja 2015 - 21:09
zamiast wkrętów zdecydowanie polecam konfirmaty :)
Napisany 13 maja 2015 - 21:25
Tez ale zalezy jakie terra robi bo z osb to raczej konfirmaty beda rozrywac plyte...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)zamiast wkrętów zdecydowanie polecam konfirmaty :)
Napisany 13 maja 2015 - 22:20
Tez ale zalezy jakie terra robi bo z osb to raczej konfirmaty beda rozrywac plyte i bedzie to brzydko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 maja 2015 - 22:40
Jak się nie znasz to po co piszesz?
Jakim cudem konfirmanty mają rozrywać płytę, skoro wkręcasz je w wywierconą dziurę?
Ja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 maja 2015 - 08:04
Ja od siebie dodam, że do konfirmatów wcale nie potrzeba specjalnego wiertła, chociaż takie wiertło ładniej przygotowuje otwór i lepiej toto może wyglądać... ;) Moim...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 maja 2015 - 08:47
Chcesz tanio i szybko kup czarne wkręty do drewna, chcesz solidnie kup konfirmaty :) ale ostrzegam, że zwykłe wkręty mogą rozepchać płyte jeśli nie nawiercisz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 maja 2015 - 08:52
Chcesz tanio i szybko kup czarne wkręty do drewna, chcesz solidnie kup konfirmaty :) ale ostrzegam, że zwykłe wkręty mogą rozepchać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 maja 2015 - 08:58
Bo moge.
Gratuluję podejścia.
A po drugie po co robic...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów