Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

opinie

Czeskie giełdy na maj 2015

• Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
22 odpowiedzi na ten temat

#11 tabar232

tabar232
  • Polska / Śląskie / Sosnowiec

Napisany 05 maja 2015 - 09:50

szkoda, że nie mogę być na obu.. Miałbym wtedy porównanie. A tak to dalej nie wiem która wybrać

#12 KarolJaszek

KarolJaszek
  • Polska / Śląskie / Jastrzębie Zdrój

Napisany 05 maja 2015 - 12:23

Cześć, ja Ci powiem tak, jeżdżę na obie giełdy i jeżeli aquaterra wypada w tym samym terminie co giełda w Pradze lub Hamm to nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 rayman24

rayman24
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 05 maja 2015 - 12:45

Dzięki za info. przedostatnio na faunie były drzewołazy (sporo), ale mnie kręcą te tłuste naziemne (były tylko 3 pomidory z czego 2 chore a jeden...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 barik

barik
  • Polska / Śląskie / Jastrzębie Zdrój

Napisany 05 maja 2015 - 13:57

Fauna thry jest tak samo dobra jak aqua o ile nie lepsza. Kiedyś było odwrotnie, ale teraz zdecydowanie polecam faune.

Popieram to co napisał KarolJaszek,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 EgzotycznaDolina

EgzotycznaDolina
  • Polska / Zachodniopomorskie / Szczecin

Napisany 10 maja 2015 - 18:17

A możecie powiedzieć na której czeskiej giełdzie jest najwięcej ssaków? Chodzi mi głównie o susły richardsona i czy wogóle można je tam spotkać?

#16 rayman24

rayman24

Napisany 10 maja 2015 - 19:41

Zdaje mi się, że na faunatrhy były susły, jak tam byłem:)

#17 tabar232

tabar232
  • Polska / Śląskie / Sosnowiec

Napisany 11 maja 2015 - 08:19

Cały czas się wacham ale chyba jednak bardziej w stronę fauna thry.. A może ktoś orientuje się jak wygląda sytuacja z owadami? Modliszki, chrząszcze egzotyczne?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#18 dario

dario
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 12 maja 2015 - 12:50

Jeżeli chodzi o ilość giełd to jest ich trochę...koło dziesięciu w miesiącu.A najlepsza Czeska giełda to Praga...

#19 19dave88

19dave88
  • Polska / Śląskie / Katowice

Napisany 12 maja 2015 - 21:38

Ja mam takie małe pytanko:D oglądałem zdjęcia z giełdy Faunathry i zastanawiają mnie ceny :D są to ceny w koronach? bo np na fotkach z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#20 rayman24

rayman24

Napisany 13 maja 2015 - 06:20

Korony:) bywają kameleony po 100-150 kc. Wszystko jest zdecydowanie tańsze niż u nas...

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.