Hejka,
postanowiłam napisać tutaj posta, ponieważ przeszła mi przez głowę myśl, że może ktoś miał kiedyś podobny przypadek, a ja sama nie mam pojęcia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 kwietnia 2015 - 09:15
Hejka,
postanowiłam napisać tutaj posta, ponieważ przeszła mi przez głowę myśl, że może ktoś miał kiedyś podobny przypadek, a ja sama nie mam pojęcia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Straszyki
pokarm dla straszyków w sklepachBursztynowy, 20 wrz 2024 |
|
![]() |
|||
żywienie
Straszyki
pokarm dla straszykówBursztynowy, 19 wrz 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Modliszki
Modliszkę znudził pokarmCzosen ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam owady, wije, mięczaki, skorupiaki (nie karmowe)
sprzedam ślimaki na pokarmxyss, 17 sie 2024 |
|
![]() |
|||
Zdjęcia i filmy z wężami
Pokarm pięknego zaskrońca.Argentinamen ![]() |
|
![]() |
Napisany 30 kwietnia 2015 - 11:20
Nie spotkałem się z takim przypadkiem, w jakim wieku masz boa i ile nie jadł ? Przymus to ostateczność przy zagrożeniu życia.
Może warto poszukać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 kwietnia 2015 - 14:27
Edytowany przez alica_12, 30 kwietnia 2015 - 14:27.
Napisany 30 kwietnia 2015 - 15:42
Cały czas chodzę z nim do weta, byłam juz u dwóch, którzy sa specjalistami od gadów. Dziś byłam na klinikach i oglądał go nawet trzeci...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 kwietnia 2015 - 15:50
Nie znam się na wężach, ale ja bym przy kolejnym karmieniu spróbowała z innym gatunkiem pokarmu, np kurczętami. Bo może, a nuż widelec gryzonie mają...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 maja 2015 - 12:54
Napisany 04 maja 2015 - 11:19
hej, wprawdzie pierwszy raz spotykam sie z takim przypadkiem, aczkolwiek jezeli chodzi o leczenie wezy "na coś" przerabialem... i powiem tak, jezeli chodzi o pokarm...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 maja 2015 - 16:00
Nie znam się na wężach, ale ten przypadek nieco przypomina mi historię mojej świnki morskiej. Też odmowa przyjmowania pokarmu, też karmienie ręczne i problemy po...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 maja 2015 - 19:54
Berdzio podal najlepsze dorazne zaadresowanie sprawy. Jesli waz faktycznie ma alergiczna reakcje, to karmienie na sile pokarmem potencjalnie odpowiedzialnym za reakcje spowodowac moze krwotok ze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów