Czy ktoś może ma pomysł czym mogę przykryć kabel grzewczy w nowozbudowanym terrarium? Chciałem zrobić jednolite podłoże tak jak ścianki terrarium w celu łatwiejszego sprzątania, uniknięcia zagrzebywania się pokarmu etc. drewienka mi nie podchodzą wizualnie a widziałem kilka dość fajnych terra z podłożem jednolitym ze ściankami. Wydaje mi się że styropian byłby tutaj złym pomysłem ze względu na właściwości termoizolacyjne i nie mogę nic produktywnego wymyślić już dłuższy czas jakby to dobrze obejść, tak żeby podłoże też było względnie nieregularne, ostatecznie mogę pokombinować z warstwami wikolu i papieru ale co tam dać? Jakiś kafelek czy cuś w ten deseńń byłby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 25 marca 2015 - 19:05
Podobne tematy: Czym pokryć kabel grzewczy? x
terrarium - ogrzewanie
Budowa, osprzęt
Krótki kabelJędrek ![]() |
|
![]() |
|||
terrarium - ogrzewanie
Budowa, osprzęt
Panel grzewczy\ ceramiczny emiter ciepła - duże terrariumarek_sysunia, 22 lis 2024 |
|
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium szklane 100x40x50 z tłem z korka + kabel grzewczy + termostat + kryjówkasponex, 07 paź 2024 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy jaszczurek
Jak zabezpieczyć kabel grzewczyJaniu, 20 cze 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium - ogrzewanie
Budowa, osprzęt
Kabel grzewczy...Janiu, 03 kwi 2024 |
|
![]() |
![]() |
Gość_Pikulahay_*
Napisany 25 marca 2015 - 19:20
Jakiej wielkości terrarium?
Może przycięta duża płyta terakoty, widziałem gdzieś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Może przycięta duża płyta terakoty, widziałem gdzieś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
2
Napisany 26 marca 2015 - 10:34
5 raz w tym tygodniu. Polecam lekturę forum przez założeniem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów