mialbym do Was pytanie... zakladajac terrarium, myslalem by domyslanie jako sposob nawadniania kamyka oraz wilgotnosci stosowac dripper + zraszanie, jednak wyszlo tak, ze bardzo szybko zmienilem dripper na wodospad... moje pytanie... pomijajac fakt, ze kamyka mam bardzo krotko, od poprzedniego wtorku... czy on bedzie instyktowanie doszukiwal sie poidla, czy sprobowac w jakis sposob go ukierunkowac? wodostad umiejscowiony jest na podlozu, przez te kilka dni nie widzialem, by chociaz chwile spedzil na dole, jedyne jego miejsce ponizej wygrzewania, to kwiat, chowa sie w niego gdy gasna zarowki ( ustawione mam by swieciy 13 / 24 ) .. pozostaly czas spedza na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 marca 2015 - 18:51
Podobne tematy: Zamiana drippera na wodospad x
Archiwum ogłoszeń
Samice adult, samce adult, maluchy detal / pakiety - możliwa zamiana na samice lub isoLolexxen, 23 kwi 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Zamiana samce ptaszników na ...Cywil, 19 kwi 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
hurty/samice/szukam samce/zamianawarewolfq, 16 mar 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Terrarium 45x45x80+ wodospad+wyposażenie+ płaczkiPatrycja1992xxx, 20 mar 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Heterodon samiec conda sprzedaż/zamianaTanghil, 14 mar 2025 |
|
|
Napisany 23 marca 2015 - 21:22
Tak jak 99% kamelenów ogarnie dripper bo wykorzystuje on ich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 marca 2015 - 22:09
Tak jak wspomnialem powyzej, zamienilem juz dripper na wodospad... bede...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 marca 2015 - 08:57
Napisany 15 kwietnia 2015 - 16:04
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany