Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

terrarium - wilgotność

- - - - -  
Zamiana drippera na wodospad

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
4 odpowiedzi na ten temat

#1 dnn

dnn
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4001 dni
  • Polska / Warmińsko-mazurskie / Elbląg

Napisany 23 marca 2015 - 18:51

mialbym do Was pytanie... zakladajac terrarium, myslalem by domyslanie jako sposob nawadniania kamyka oraz wilgotnosci stosowac dripper + zraszanie, jednak wyszlo tak, ze bardzo szybko zmienilem dripper na wodospad... moje pytanie... pomijajac fakt, ze kamyka mam bardzo krotko, od poprzedniego wtorku... czy on bedzie instyktowanie doszukiwal sie poidla, czy sprobowac w jakis sposob go ukierunkowac? wodostad umiejscowiony jest na podlozu, przez te kilka dni nie widzialem, by chociaz chwile spedzil na dole, jedyne jego miejsce ponizej wygrzewania, to kwiat, chowa sie w niego gdy gasna zarowki ( ustawione mam by swieciy 13 / 24 ) .. pozostaly czas spedza na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Zamiana drippera na wodospad     x

#2 Rasta_Gecko

Rasta_Gecko

Nieaktywny Koordynator w działach jaszczurkowych

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 7220 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 23 marca 2015 - 21:22

Tak jak 99% kamelenów ogarnie dripper bo wykorzystuje on ich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 dnn

dnn
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4001 dni
  • Polska / Warmińsko-mazurskie / Elbląg

Napisany 23 marca 2015 - 22:09

Tak jak wspomnialem powyzej, zamienilem juz dripper na wodospad... bede...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Rasta_Gecko

Rasta_Gecko

Nieaktywny Koordynator w działach jaszczurkowych

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 7220 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 24 marca 2015 - 08:57

Obserwuj kał czy nie robi się pomarańczowa końcówka bo powinna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 jacek_zoo

jacek_zoo
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5707 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Jelcz-Laskowice

Napisany 15 kwietnia 2015 - 16:04

ja przez.5 lat widzialem max 10 razy jak pije, takze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.