Witam. Od przeszło pół roku mam ochotę zamówić sobie modliszki (3 sztuki). Uważam, że są to bardzo interesujące owady, które tak na prawdę od dziecka mnie fascynują, kiedy jeszcze oglądałem bajki animowane, w których one występowały. Mam dylemat, który gatunek wybrać. Czy Hierodula membranacea czy Sphodromatis gastrica? Jak możecie wywnioskować będzie to moja pierwsza styczność z modliszkami jak i z owadami (wcześniej miałem patyczaki sprzedawne w podstawówce od 50gr za sztuke, które w domu umarły i wypełznął z nich długi czarny robal, prawdopodobnie pasożyt) Zależy mi na tym, by modliszki były aktywne oraz pożyły stosunkowo długo. Wybieram między nimi, ponieważ wyglądają...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lutego 2015 - 20:31
Podobne tematy: [WYBÓR MODLISZKI] Hierodula membranacea czy Sphodromatis gastrica? x
Sprzedam węże
Duży wybór pończoszników, H. gigasEpifit, 08 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Kupię modliszki L1-L3xayaraf863 ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam owady, wije, mięczaki, skorupiaki (nie karmowe)
PARY: Rzadkie ModliszkiEndorlado, 01 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Modliszki hurt - Storczykowe , Smocze i inneEndorlado, 19 lip 2025 |
|
![]() |
|||
WYPRZEDAŻ - MODLISZKI BOXER , Deroplatys gorochoviEndorlado, 27 cze 2025 |
|
![]() |
Napisany 28 lutego 2015 - 20:43
Ja Ci z całego serca polecam modliszkę Hierodula membranacea długo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lutego 2015 - 21:16
Ja Ci z całego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 marca 2015 - 09:18
Napisany 01 marca 2015 - 09:19
Zdecydowanie polecam Hierodule!!! Moimi pierwszymi modliszkami były Sp. gastrica, a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 marca 2015 - 09:23
Okej, dziękuję wszystkim za porady, wybieram Hierodule. :) Mam pytanie,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 marca 2015 - 09:24
Apteka 50gr...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 marca 2015 - 09:34
Jak widzisz zdania są...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 marca 2015 - 09:42
Napisany 01 marca 2015 - 10:02
Chcesz kupić modliszkę na wiosnę, bo nie masz dostępu do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów