Mam już wielobarwnego od roku i sądząc po narządach rozrodczych na nogogłaszczkach jest to samiec.
Ptasznik cały czas przesiadywał w swojej pajęczynie ale ostatnimi czasy cały czas przesiaduje bezpośrednio na ziemi. Czy jest w tym coś złego/dziwnego?
martwię się o niego bo nie wiem czy nie był przesuszony bo stracił jedno odnóże podobnie jak inny ptasznik trzymany w tym terrarium (białokolanowy).
Wilgotności nie utrzymuje na stałym poziomie 80% tylko raz dziennie spryskuje i do tej pory nie było problemu, ale nie było mnie tydzień i wątpię czy osoba którą poprosiłem o zraszanie to robiła...
Pogorszył też mu się apetyt, ostatnio jadł...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lutego 2015 - 00:17
Podobne tematy: Czy z samcem A. versicolor dzieje się coś złego? x
Kupię
Zobaczę adult samca caribena versicolorKreceSieNaPufie, 02 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Caribena versicolor L2 / A. germani, H.gigas samce adultkowalik92, 19 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Caribena versicolor L2 / Amazonius germani samiec adultkowalik92, 06 sie 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium - pozostałe tematy
Początkujący hodowcy węży
Coś się dzieje z ogonemKuchi9595ddds ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Kupię
Kupię DOROSŁE SAMCE C.versicolor, A.purpurea, P.victoriiIkiiki, 27 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 28 lutego 2015 - 00:51
Napisany 28 lutego 2015 - 08:05
Hej!
Zdarzają się przypadki gdzie dorosły samiec przechodził linienie. Jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lutego 2015 - 11:01
Ptasznik wędruje po całym terrarium ale gdy nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lutego 2015 - 11:19
Napisany 28 lutego 2015 - 11:34
My Name is .. jorijogidan ;)
Dojrzał i nic...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów