Witam forumowiczów. Jestem tu totalnym świeżakiem, ale przeszukałem tematy na forum oraz opisy gatunku i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Mój skorpion zamiast się zakopywać (jak często jest to opisywane) uwielbia się wspinać i siedzi na liściach sztucznej roślinki, je bez problemu i nie okazuje żadnych innych niepokojących zachowań. Sądząc, po tym że jest to gatunek leśny przyjmuję, że jest to jego standardowe zachowanie, ale wole się upewnić (nadwrażliwość początkujących). Z góry przepraszam za banalność pytania ale wolę być ostrożny. :)
5 odpowiedzi na ten temat
Podobne tematy: Zachowanie Heterometrus petersii. x
zachowania
Mrówki
Zachowanie mrówek Messor BarbarusFilip76324 |
|
|
|
||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
heterometrus silenus Krakówblackbadger, 27 cze 2025 |
|
|
|||
zachowania
Straszyki
Dziwne zachowanie po kopulacjiLilla_My1984, 13 maj 2025 |
|
|
|
||
żywienie
Agamy - brodata i karłowata
Załatwianie, dieta i zachowanie Agamy BrodatejDrkLilium, 16 kwi 2025 |
|
|
|
||
zachowania
Węże
Dziwne zachowanie zbożówkiAronHores, 08 mar 2025 |
|
|
Napisany 25 lutego 2015 - 13:57
Ostatnio przeglądając jakieś forum natrafiłem na coś takiego "drogie mamy,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lutego 2015 - 15:21
@[member="pablo102425"], Ok rozumiem przesłanie, ale gdy nie masz o czymś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lutego 2015 - 15:26
Mój też cały czas się wspina jak tylko może więc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 lutego 2015 - 17:04
Ostatnio przeglądając jakieś forum natrafiłem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany