Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

zdrowie

- - - - -  
Co się z nim dzieje?

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
30 odpowiedzi na ten temat

#1 Pumbus

Pumbus
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4143 dni
  • Polska / Podkarpackie / Ropczyce

Napisany 23 lutego 2015 - 21:00

Hej ostatnio u mojego gekona zauważyłem bardzo dziwne zachowanie otóż bardzo długo siedzi w swojej jaskini prawie z niej nie wychodzi, prawie nic nie je nawet kiedy podkładam mu ruszającego się mącznika pod pyszczek zje jednego może 2 dziennie i to tyle A ostatnio kiedy w końcu wyszedł i chciał się napić wody, przednimi łapkami robił nad miską jakby takie kółka strasznie szybko a i ma jeszczę tylnią prawą łapke tak nienaturalnie skrzywioną zazwyczaj lecz kiedy chodzi czasem jest ok a czasem tak dziwnie nia rusza. Jeszcze nie widziałem żeby lizał wapno więc dzisiaj podałem mu kilka kropel syropu bananowego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Załączone pliki

Podobne tematy: Co się z nim dzieje?     x

#2 ctx8096

ctx8096
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4225 dni
  • United Kingdom

Napisany 23 lutego 2015 - 21:10

Z tym gekonem powinienes jak najszybciej udac sie do weterynarza...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Pumbus

Pumbus
  • Terrarysta

Napisany 23 lutego 2015 - 21:22

pozostałe raczej są zdrowe przyjmują pokarm i wszystko jest dobrze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 ctx8096

ctx8096
  • Terrarysta
  • United Kingdom

Napisany 23 lutego 2015 - 21:30

Na drugim od gory zdjeciu przednia lapka nie wyglada tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Pumbus

Pumbus
  • Terrarysta

Napisany 23 lutego 2015 - 21:35

Została tam wylinka i nie widac ale jest 5 paluszków...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 ctx8096

ctx8096
  • Terrarysta
  • United Kingdom

Napisany 23 lutego 2015 - 21:49

Wylinke trzeba zdjac, jak jej nie zdejmiesz to gekon w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 Pumbus

Pumbus
  • Terrarysta

Napisany 23 lutego 2015 - 21:50

Kiedy kupiłem te gekone jeden też miał skórkę na palcu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 ctx8096

ctx8096
  • Terrarysta
  • United Kingdom

Napisany 23 lutego 2015 - 21:59

Jaka masz wilgotnosc w terrarium? Powinna wahac sie miedzy 40...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 Pumbus

Pumbus
  • Terrarysta

Napisany 23 lutego 2015 - 22:09

Mówiłem że u poprzedniego właściciela źle przechodziły u mnie  tymi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 ctx8096

ctx8096
  • Terrarysta
  • United Kingdom

Napisany 23 lutego 2015 - 22:12

Tu masz liste lekarzy https://www.terrarium.pl/t/vet?sort_col=field_102&sort_order=asc&per_page=50 poszukaj blisko siebie,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.