Witam:) Również nie polecam zamówiłam terra Pan poinformował mnie że czas realizacji 7 dni ...niestety na terra czekałam prawie dwa miesiące ....
Ciągłe wymówki że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 kwietnia 2016 - 09:24
Witam:) Również nie polecam zamówiłam terra Pan poinformował mnie że czas realizacji 7 dni ...niestety na terra czekałam prawie dwa miesiące ....
Ciągłe wymówki że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 kwietnia 2016 - 13:21
Własnie założyłem temat o nich ale widzę, że chyba sobie odpuszczę zakupów... :(
Napisany 08 kwietnia 2016 - 22:13
pisz do mnie jak potrzebujesz jakosci
Napisany 17 maja 2016 - 19:54
witam :)
Zmagam się niestety z taką samą sytuacja. W połowie kwietnia zamówiłem terrarium. Po dwóch tygodniach zacząłem się o nie dopytywać, w końcu Pan...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 kwietnia 2017 - 16:26
Witam
Temat jest już wprawdzie stary, ale firma dalej działa, więc jakby ktoś się zastanawiał czy coś się poprawiło...
W listopadzie 2015 kupiłem szklane terrarium....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 kwietnia 2017 - 16:56
czytam i aż nie wierzę sam zastanawiałem się nad kupnem terra dla kameleona własnie u nich na olx oferują całe mnóstwo różnych terra to dla...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 kwietnia 2017 - 21:54
W takim razie cieszę się, że chociaż jedną osobę odwiodłem od zakupu i wtopy. Mam nadzieję, że uda mi się uzyskać zwrot pieniędzy za terrarium,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów