Cześć,
Po długiej przerwie, chcę powrócić do hodowania. Poprzednio miałem pytona tygrysiego dł. około 4-4,5 m, jak go wziąłem to miał ok. 3m. Był u...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 lutego 2015 - 12:58
Cześć,
Po długiej przerwie, chcę powrócić do hodowania. Poprzednio miałem pytona tygrysiego dł. około 4-4,5 m, jak go wziąłem to miał ok. 3m. Był u...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
żywienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Cześć . Pytania o felsumaYesik, 20 lut 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Redukcja część hodowli!Cywil, 01 paź 2024 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Cześć mam pytanie o co chodzi Gekon ma popękany ogon i chyba ma krew na połowie.JustynaG ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
tematy ogólne
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Cześć mam pytanie o co chodzi Gekon ma popękany ogon i chyba\ ma krew na połowie.JustynaG ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Większa część hodowli na sprzedaż, dużo ciekawych samicbursky, 15 cze 2024 |
|
![]() |
Napisany 02 lutego 2015 - 07:45
witaj ...zorganizuj tak terrarium ,żeby dziecko nie dosięgło - a może ono już podrosło?:) i wzorem taty zainteresuje się terrarystyką w inny , mniej donośny...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 lutego 2015 - 10:09
może znów tygrysek?? :)
Napisany 02 lutego 2015 - 14:42
Myślę, że jeżeli chcesz sznurówkę to dobra byłaby zbożówka :) Nie rośnie duża, nie grymasi przy jedzeniu, najczęściej nieagresywna (chociaż zdarzają się osobniki, które są...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 lutego 2015 - 14:45
Ja tam polecam zbożówkę jakąś ładna :), ale kup co Ci się podoba bo doświadczenie jakieś masz więc wybór masz ogromny. Terrarium obowiązkowo na zamek...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 lutego 2015 - 10:27
Ja to przywiązany do tygrysów ;-) tyle że małego bym wziął teraz, terarium było oczywiście zamykane, ale przy takich rozmiarach (220x100x100) musiało stać na ziemi,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 lutego 2015 - 15:15
Z tego co mi wiadomo teraz prowadzą tylko sprzęt i tylko przez internet :/
Napisany 03 lutego 2015 - 15:20
Taki offtopic ale boa 3-4 metry ? XD
Napisany 03 lutego 2015 - 17:04
"Wielkość
Dorasta w zależności od podgatunku i populacji do 3-4 metrów. Samice są zazwyczaj o 30-50 cm dłuższe od samców. Osobniki hodowane w niewoli bardzo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 lutego 2015 - 20:35
W hodowli nie przerastają 3m ;P
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów