Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Jak przekonać kogoś, że nowy lokator jest miły, sympatyczny i nie zrobi nikomu krzywdy?

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
16 odpowiedzi na ten temat

#1 Majomo

Majomo
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3881 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 26 stycznia 2015 - 20:42

Hej! Pewnie nie wszyscy forumowicze mają to szczęście, że mieszkają sami we własnym, nie wynajmowanym mieszkaniu - stąd moje pytanie, czy mieszkając z rodzicami/dziewczyną/chłopakiem/żoną/mężem/współlokatorami mieliście jakieś problemy związane z wprowadzeniem nowego lokatora? Czy to pająka, węża, robaka, żabę - cokolwiek. Jeśli tak, to jak rozwiązaliście ten problem? Jakich argumentów użyliście? Czy może postawiliście te osoby przed faktem dokonanym? Będę wdzięczna za odpowedź, bo moja sytuacja zamiast się polepszać, to tylko się pogarsza i jestem już trochę zmęczona i załamana... Aaaa i oczywiście pytam osoby, które te problemy z przekonaniem kogoś do zwierzaka miały lub mają, zapewne nie wszyscy mogą pochwalić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez Majomo, 26 stycznia 2015 - 21:08.

#2 bangi

bangi
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3903 dni
  • Polska / Lubelskie / Lublin

Napisany 26 stycznia 2015 - 23:13

My z chłopakiem ostatnimi czasy szukamy nowego pokoju w centrum...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Ratio

Ratio
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4026 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 26 stycznia 2015 - 23:36

Ja na obecną chwilę z babcią mieszkam. Na początku nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Majomo

Majomo
  • Terrarysta

Napisany 27 stycznia 2015 - 00:00

Hmm. No tłumaczenie tutaj niewiele działa, chyba musiałabym zastosować coś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 bangi

bangi
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3903 dni
  • Polska / Lubelskie / Lublin

Napisany 27 stycznia 2015 - 00:43

Tłumaczenie tak, ale inaczej nie widzę możliwości dzielenia z kimś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Biedny_Mis

Biedny_Mis
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3899 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Dzierżoniów

Napisany 27 stycznia 2015 - 14:22

Ja mam podobny problem z małżonką. Za skarby świata nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 Majomo

Majomo
  • Terrarysta

Napisany 27 stycznia 2015 - 18:43

No to w takim razie nie pozostaje nic jak czekać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 Luana

Luana
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4814 dni
  • Polska / Mazowieckie / Płońsk

Napisany 27 stycznia 2015 - 20:58

U mnie z kolei rodzina się nieszczególnie cieszyła na wieść,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 Pepik

Pepik
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6403 dni
  • Polska / Małopolskie / Skawina

Napisany 27 stycznia 2015 - 21:12

No u mnie małżonka brzydzi się wężami, pająkami. Skorpionów się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 Biedny_Mis

Biedny_Mis
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3899 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Dzierżoniów

Napisany 28 stycznia 2015 - 10:19

Małżonka zaczyna stosować strategie obronną. Zaczyna mi opowiadać jak to przez...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.