Wypadałoby się przywitać jako nowy forumowicz. Hej. Witam się ze wszystkimi! :) :) Już od dawna fascynowały mnie gady i płazy, ale nigdy nie miałam sprzyjających warunków (chodzi mi tylko i wyłącznie o domowników) do przygarnięcia jakiegoś malucha - w sumie sytuację zawsze zaostrzała moja Mama, bo po tym jak zwiał mój wąż (nie zbyt groźny - mahoniowy) - oczywiście przez jej nieuwagę - dostałam dożywotni zakaz sprowadzania do domu jakichkolwiek "dziwnych" zwierząt. I tak się stało, że moja siostra ma pięknego, puszystego króliczka, a ja zostałam pozbawiona możliwości przyjaźni międzygatunkowej. Sytuacja uległa zmianie 5 lat temu kiedy się wyprowadziłam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 stycznia 2015 - 10:22
Podobne tematy: Cześć, czołem, ahoj! x
żywienie
Jaszczurki
Cześć . Pytania o felsumaYesik, 20 lut 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Redukcja część hodowli!Cywil, 01 paź 2024 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Gekon lamparci (Eublefar)
Cześć mam pytanie o co chodzi Gekon ma popękany ogon i chyba ma krew na połowie.JustynaG ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
tematy ogólne
Gekon lamparci (Eublefar)
Cześć mam pytanie o co chodzi Gekon ma popękany ogon i chyba\ ma krew na połowie.JustynaG ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Archiwum ogłoszeń
Większa część hodowli na sprzedaż, dużo ciekawych samicbursky, 15 cze 2024 |
|
![]() |
Napisany 24 stycznia 2015 - 11:08
Edytowany przez ewkagamma, 24 stycznia 2015 - 11:10.
Napisany 24 stycznia 2015 - 11:41
Dziekuję pięknie za odpowiedź! Stronkę znam, już ją odwiedziłam i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 stycznia 2015 - 14:33
Napisany 24 stycznia 2015 - 15:32
Im dłużej się nad tym zastanawiam, to fakt - masz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 stycznia 2015 - 21:23
Napisany 25 stycznia 2015 - 02:06
Hej, hej! Dziękuję! Mam nadzieję, że niebawem moje marzenie się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 stycznia 2015 - 10:30
no i jak z decyzją?
Napisany 29 stycznia 2015 - 11:13
Decyzja podjęta :) Któż lepiej zrozumie kobietę jak nie druga...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 stycznia 2015 - 12:07
Żeby tylko nie chciały na niej przeprowadzać sekcji. Bądź czujna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów