Ogólnie jak bym napisała wszystko i o wszystkich to by było wielkie :shock:
nie chcę już wywoływać skandali - odezwałam się , bo jak pisałam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2015 - 11:52
Ogólnie jak bym napisała wszystko i o wszystkich to by było wielkie :shock:
nie chcę już wywoływać skandali - odezwałam się , bo jak pisałam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2015 - 11:54
Więc póki co w tym temacie nie ma powodów dla których zeglarz miałby zwracać pieniądze za tego zwierzaka.
Napisany 20 stycznia 2015 - 12:01
Zapomniałam dodać ,że kiedy leżała w ostatnim tygodniu i nie ruszała się ponad godzinę , też informowałysmy o tym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2015 - 12:01
To, że zbożówka leży przez godzinę i się nie rusza to coś niezwykłego? NIE. Jak się miało cały czas ruszać to mogły chomiczka sobie kupić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2015 - 12:04
Jaki z Ciebie terrarysta , ze proponujesz kupno chomika , przypomnij sobie swoje początki jak zaczynałeś!!!!! i jak nie masz nic mądrego do powiedzenia w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2015 - 12:06
Edit. Ty póki co też tutaj nic nie napisałaś konkretnego, żeby kogoś nie urazić.. Zaczęłaś w temacie to dokończ i opisz wszystko dokładnie.
Edytowany przez Luc, 21 stycznia 2015 - 19:10.
Napisany 20 stycznia 2015 - 12:07
Tutaj każdy opisuje swoje racje , a glówny prowoder tej dyskusji ? Czytał post przecież i nic nie ma do powiedzenia ? Ma coś na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2015 - 12:10
A gdzie są te dobre - terraryści z TWOJEJ WYPOWIEDZI sami wyciągną wnioski!
Napisany 20 stycznia 2015 - 12:12
Jak dobrze poszukasz to znajdziesz. Jeśli chcesz o moich poglądach, opiniach czy czymkolwiek porozmawiać to otwórz nowy temat o mnie bo zaczyna się śmietnik.
Napisany 20 stycznia 2015 - 12:14
Otóż to - więc może już nie zabieraj głosu!
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów