witam, posiadam karaczany tureckie dubie i planuje madagaskarskie, karmie głównie karmą dla psów i jabłkami oraz marchwia, jak wy karmicie swoja karmówke?
Napisany 11 stycznia 2015 - 10:45
Podobne tematy: pokarm dla karaczanów x
zdrowie
Agamy - brodata i karłowata
Pokarm i lek z nosaGdziestam ![]() |
|
![]() |
|||
zachowania
Zwierzęta karmowe
Ucieczka paru karaczanów tureckichmarcin0409, 11 gru 2024 |
|
![]() |
|||
żywienie
Gekon lamparci (Eublefar)
jaszczura znowu je normalnie (apetyt ma wielki głowdówce) ale wciąż nie wiem ile karaczanów mam jej dawaćIgorBalcerski, 07 cze 2025 |
|
![]() |
|||
żywienie
Gekon lamparci (Eublefar)
ile mam podawać samicy karaczanów i mniej więcej co ile?IgorBalcerski, 13 lut 2025 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Zwierzęta
PLEŚN U KARACZANÓW TURECKICHversikuba, 26 lis 2024 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 11 stycznia 2015 - 12:04
Ja sypiem im po prostu to wszędzie, a one to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 stycznia 2015 - 16:33
Dobrej jakości karma dla psów/kotów, pokarmy dla rybek, produkty zbożowe...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 stycznia 2015 - 17:41
U karaczanów stosuję mokry pokarm jako podstawę. Dostają codziennie owoce...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 lutego 2015 - 23:46
Moje Dubie(karaki argentyńskie) od jakiegoś tygodnia nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 marca 2015 - 21:57
nie bardzo wiem skąd pomysły aby karmić karaczany kocią karmą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_Pikulahay_*
Napisany 05 marca 2015 - 21:10
Moja dubia i bladerusy mają ciągle wysypana jako "podłoże" mieszankę:...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów