Witam prośba jak w temacie. Szukam hodowcy jaszczurek na terenie Wrocławia. Najlepiej jakieś Gekonki. Do 24 stycznia Chciałbym sobie kupić jaszczurkę, ale nie znam żadnego hodowcy który by miał jakiś fajny wybór. Na ogłoszeniach "Sprzedam" z Wrocławia jedyna jaszczurka jaka mnie zainteresowała to Felsuma Madagaskarska. Byłem w paru sklepach we Wrocławiu i szukałem w internecie i nic nie mogę znaleźć, oprócz Varan.pl a na tej stronie to tez jedyna fajna jaszczurka to Felsuma Madagaskarska i Gekon Płaczący. Jeśli znalazł by się tu jakiś hodowca to prosił bym też o zdjęcia. :shock: Chciałbym zaznaczyć że jestem początkujący i nie interesuje mnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Szukam hodowcy jaszczurek który ma jakieś ciekawe Gekonki na sprzedaż. Wrocław !
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 10 stycznia 2015 - 11:50
Napisany 11 stycznia 2015 - 14:28
Szukasz ciekawych gatunków a jesteś początkujący...hmmm to trochę tak jakby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 stycznia 2015 - 00:37
Tak szukam ciekawych gatunków i jestem początkujący... To ze jestem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany