Witam przyszedłem dzisiaj z pracy i zauważyłem że legwan był jakis wystraszony, ponieważ stał w miejscu zrobił się bardzo ciemny - tak zawsze robil gdy się wystraszył. Zaczęło mnie to niepokoić więc patrzyłem co jest z grane no i jednak jest powód.. Legwan ma przymknięte prawe oko bardzo rzadko udaje mu się otworzyć. Nie ma żadnej opuchlizny ani wydzielin pytałem wszystkich domowników mówili że nie ruszali legwana wiec nie wiem co mu jest czy może spadl z gałęzi i drasnął się w oko czy jak ? temp w terrarium 32*C wilgotność też jest ok, legwan ma basenik w którym mieści...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 stycznia 2015 - 17:09
Podobne tematy: przymknięte oko x
![]() |
zdrowie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Ciągle przymknięte oczy u nowego gekonaevenstar5, 10 sie 2013 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
Jaszczurki
Agama błotna - przymknięte oko rano i pod wieczórshovtec, 04 cze 2013 |
|
![]() |
||
![]() |
Przymkniete powieki u gekona lamparciego- ostrzegam!Marta_Marciniak ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
przymknięte oko po upadkualchemist, 28 lip 2010 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 05 stycznia 2015 - 17:20
Dalsze postępowanie jest uzależnione dlaczego on to oko zamyka. Może...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 stycznia 2015 - 15:46
temp w najcieplejszym miejscu 36* w najchłodniejszym 25*. Legwan gdy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 stycznia 2015 - 10:00
W takiej sytuacji ktoś musi to oko obejrzeć. Jak przewieść...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 stycznia 2015 - 18:04
Legwan do dużego kosza na pranie lub do dużej torby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 stycznia 2015 - 18:37
Nie wiem dlaczego sól fizjologiczna nie jest wskazana. Ma podobny...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 stycznia 2015 - 20:20
babciny sposob to mocny wywar z herbaty.
Napisany 07 stycznia 2015 - 21:03
Babciny sposób, raczej nie uwzględniał legwanów. ;)
Napisany 07 stycznia 2015 - 21:51
Napisany 07 stycznia 2015 - 22:19
W takiej sytuacji ktoś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów