Cześć. Od jakiegoś czasu uzbierałem trochę oszczędności i zastanawiam się nad masą zwierząt do kupienia. Jasne że kupię tylko jedno ale na razie zbieram informacje czytam i pytam się na forum o różne gatunki potem za jakiś czas wybiorę sobie to które mi będzie najbardziej pasowało i myślałem też nad wężem nikt nic nie ma przeciwko wężowi ale pada pytanie czym to karmić i mówię im że myszami no to myszy w domu nie będzie bo śmierdzą wystarczy już koszatniczka (choć dla mnie wcale nie śmierdzi) aa jeśli chodzi o mrożonki to też każdy jest przeciw ponieważ wszyscy są tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 grudnia 2014 - 21:23
Napisany 29 grudnia 2014 - 22:04
Jest ciężko przekonać ludzi... ja to traktuję jak schabowy czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 grudnia 2014 - 22:35
przekonac powinienes bo jak nie daj Bóg twoja babcia otworzy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 grudnia 2014 - 23:30
Może pokaż zdjęcia z forum węży pogryzionych przez myszy i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 grudnia 2014 - 00:06
Napisany 30 grudnia 2014 - 13:51
przekonac powinienes bo jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 grudnia 2014 - 17:23
Chyba większość ludzi przeciwnych gadom, karmówce itp ma uprzedzenia irracjonalne....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 grudnia 2014 - 10:25
Napisany 31 grudnia 2014 - 14:24
Autorze tematu, jeżeli jak sam twierdzisz masz 2 lodówki, przy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów