Witam. Mam problem z usadowieniem się pająka. Otóż posiadam A. metallica L6. Dwa dni temu przeniosłem ją do małego terra i tutaj pojawia się mój problem. Pająk zrobił sobie gniazdo w rogu terrarium akurat tam gdzie się ono otwiera. Bardzo przeszkadza to w manipulacji w terrarium gdyż pająk w każdej chwili może uciec. Poza tym nie chciałbym mu niszczyć kryjówki przy każdym otworzeniu terra. Czy da się jakoś skutecznie wygonić pająka z tego miejsca. Czy gdy np zniszczy mu się gniazdo to on dalej będzie robił tam je z powrotem?
Napisany 23 grudnia 2014 - 10:38
Podobne tematy: Kryjówka w niepożądanym miejscu x
terrarium
Początkujący hodowcy węży
W którym miejscu umieścić czujkę termostatu?StefanSkalniak, 29 wrz 2024 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Terrarium szklane 100x40x50 z tłem z korka + kabel grzewczy + termostat + kryjówkasponex, 07 paź 2024 |
|
![]() |
|||
zachowania
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Chromatopelma siedzi ciagle w jednym miejscuMichu125u, 21 cze 2020 |
|
![]() |
|||
początkujący jaszczurki
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Felsuma madagaskarska aklimatyzacja w nowym miejscu, nie je, nie rusza sięMagdaPol, 21 maj 2024 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Węże właściwe i pozostałe
Kryjówka z masy solnej?szachista, 08 maj 2024 |
|
![]() |
Napisany 23 grudnia 2014 - 11:27
Witaj
Jedyne rozwiązanie jakie ja widzę to zepsuj mu gniazdo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 grudnia 2014 - 11:57
Napisany 23 grudnia 2014 - 12:00
To zmienia trochę postać rzeczy :) Spróbuj zepsuć jej gniazdo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 grudnia 2014 - 12:23
Ogrzewam ją kablem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 grudnia 2014 - 17:03
Jak zniszczysz gniazdo to pajęczynę powieś w miejscu w którym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów