Hmm... Możecie w tym temacie zamieszczać przepisy dla jeży
Mój przykład:
Pasztet z Sercem
Sposób przygotowania:
1. Serca i żołądki indycze (pokrojone w kostkę i obrane ze ścięgn)
podsmażyć na oliwie aż do zmiany koloru.
2. Zalać wodą (40ml-75ml) i dusić do zmiękczenia.
3. Ponownie po lekkim wyparowaniu zalać wodą (25ml)
i z tą wodą zmiksować blenderem.
SMACZNEGO!!!
Liczę na dużoooo przepisów! ;-)
Mój przykład:
Pasztet z Sercem
Sposób przygotowania:
1. Serca i żołądki indycze (pokrojone w kostkę i obrane ze ścięgn)
podsmażyć na oliwie aż do zmiany koloru.
2. Zalać wodą (40ml-75ml) i dusić do zmiękczenia.
3. Ponownie po lekkim wyparowaniu zalać wodą (25ml)
i z tą wodą zmiksować blenderem.
SMACZNEGO!!!
Liczę na dużoooo przepisów! ;-)


Ten temat jest zablokowany