Witam. W tym roku pierwszy raz hibernuję żółwie czerwonolice. Chcę zaznaczyć, że samica była już hibernowana przez poprzedniego właściciela (to właśnie ona zmusiła mnie do podjęcia takiej decyzji, bo całkiem odmówiła jedzenia i była bardzo ospała), natomias młody pupilek, kóry ma 2-3 lata, jescze nie.Wczoraj wyniosłam je do piwnicy, a ponieważ mieszkam w bloku, to temperatura tam nie jest zbyt niska, n.p. dzisiaj wynosiła 10 stopni. Tuptelka nie wojowała, natomiast Tuptuś dopiero dzisiaj trochę uspokoił się, bo wczoraj na wszystkie sposoby próbował wyjść, ale jeszcze nie śpi. I to będzie moje pierwsze pytanko - ile można czekać żeby on zapadł...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 10 listopada 2006 - 00:00
Podobne tematy: Hibernacja - proszę o konsultację x
Przypięty
Hyde Park
Proszę was o pomoc w leczeniu nerekVeirone, 07 sie 2025 |
|
0 |
|
|||
identyfikacja
Owady
Znalezione u Agamy Brodatej, proszę o identyfikacje o ile da się z takiego zdjęciaDrkLilium, 11 wrz 2025 |
|
0 |
|
|||
Wyceny, gdzie kupić
Proszę o wycenęMatius1991, 21 sie 2025 |
|
0 |
|
|||
Wyceny, gdzie kupić
PROSZE O WYCENE- Boa CesarskiHiroya90, 19 sie 2025 |
|
0 |
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Proszę usunąć. Nieaktualnewsiecipl, 06 maj 2025 |
|
0 |
|
Napisany 10 listopada 2006 - 00:23
W tej temperaturze nie ma mowy o prawdziwej hibernacji, ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 listopada 2006 - 13:23
Robercie, bardzo Tobie dziękuję za odpowiedź. Ale chcialabym jeszcze zapytać,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany