Kilka dni wstecz dopuszczałem do siebie owe osobniki z pozytywnym rezultatem. Próbowałem wiele razy dopuścić je do siebie, jednak samiec zawsze nie był chętny na kopulacje. Na podłożu samicy, sama ona reagowała na niego agresywnie, na neutralnym; wanna - również nie pasowało. W końcu puściłem oba pająki luzem na pokój i wtedy kopulacja zakończyła się sukcesem :-) Pierwsze udane dopuszczenie było dość szybkie, samica nie była agresywna wobec samca, a sam on po akcie szybko dał dyla. Po odczekaniu mniej więcej tygodnia, dopuściłem drugi raz je do siebie. Akt trwał jakieś 10min. gdzie samiec co chwile umieszczał w szczelinie płciowej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Theraphosa blondi (mating) - w oczekiwniu na wiosenny kokon
Podobne tematy: Theraphosa blondi (mating) - w oczekiwniu na wiosenny kokon x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Theraphosa blondi dorosly samiecKwdiil, 02 lis 2025 |
|
|
|||
Theraphosa blondi dorosly samiecKwdiil, 02 lis 2025 |
|
|
|||
Theraphosa blondi - dorosły samiec z sierpniaShorty, 02 paź 2025 |
|
|
|||
rozmnażanie
Modliszki
Modliszka, mam kokonlampik, 24 wrz 2025 |
|
|
|||
Ogłoszenia matrymonialne
Samiec P.cambridgei za 10młodych jeśli wyjdzie kokon.Vip3r, 17 wrz 2025 |
|
|
Napisany 04 grudnia 2014 - 17:44
Ja też rezerwuję malucha! :D
Napisany 04 grudnia 2014 - 18:30
Powodzenia, życzę udanego kokonu :) PS, rezerwuje L1 jak się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 grudnia 2014 - 19:53
Ile za malucha L1?:P jak będzie w atrakcyjnej cenie to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 grudnia 2014 - 20:39
Do tego jeszcze bardzo daleka droga :-) Póki co posprzątałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 grudnia 2014 - 21:17
Mogles pokusic sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 grudnia 2014 - 21:30
A proszę Cie bardzo, jest i opis ;-)
Samica: ~12DC
Napisany 04 grudnia 2014 - 23:10
A proszę Cie bardzo, jest i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 czerwca 2015 - 17:14
I jak są maluszki ????
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów