Jak w temacie mam pytanie odnośnie trzymania dwóch gatunków węży w jednym terrarium. W moim przypadku chodzi o mlecznego i zbożowego. Czy jest to możliwe? Nie pozjadają się? I pytanie z innej beczki, może trochę głupie, ale czy te węże mogą się jakoś krzyżować? :D
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 01 grudnia 2014 - 01:49
Witam,
Jak w temacie mam pytanie odnośnie trzymania dwóch gatunków węży w jednym terrarium. W moim przypadku chodzi o mlecznego i zbożowego. Czy jest to możliwe? Nie pozjadają się? I pytanie z innej beczki, może trochę głupie, ale czy te węże mogą się jakoś krzyżować? :D
Podobne tematy: Dwa gatunki w jednym terra x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
3 gatunki amplybygBartekR ![]() |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Okazja testudo kleinmanni z terraKamiga, 09 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Dorosłe samce C. hainanus.... P. ecclesiasticus oraz rzadkie gatunki samice.Serb, 11 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Gatunki
[Gatunki] Camponotus cruentatusskorpion123, 07 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Gatunki
[Gatunki] Pseudoclamoris gigaskkalmar, 07 wrz 2025 |
|
![]() |
Napisany 01 grudnia 2014 - 07:13
A co wyjdzie z polaczenia weza znozowego fire z wezem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 grudnia 2014 - 08:54
Taki standart zolto czarno czerwony
Napisany 01 grudnia 2014 - 09:05
Nie żebym się czepiał ale wypadałoby wiedzieć jakiego się węża...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 grudnia 2014 - 21:09
Coraz bardziej mi się to podoba. :D A jest może...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 grudnia 2014 - 21:15
Nie ma niestety kalkulatora do hybryd. Mozesz pogooglać co z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów