Jak to w praktycznie każdej hodowli raz na "rok" mam problem z roztoczami , biorą się z nikąd...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez NIkon123, 05 listopada 2014 - 17:42.
Napisany 05 listopada 2014 - 17:33
Edytowany przez NIkon123, 05 listopada 2014 - 17:42.
Napisany 05 listopada 2014 - 22:51
Wracać na pewno będzie wracał ale ważne aby szybko sie tego pozbyć i nie rozeszło się. Podziel się cóz to za wynalazek :mrgreen:
Napisany 05 listopada 2014 - 23:00
Kończ testy, przelewaj do flaszek i dawaj do odpowiedniego działu :-D bo mi też coś zaczyna sypać makiem po wężach a te płytki co produkują...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 listopada 2014 - 11:17
Mi się też ostatnio to dziadostwo zalęgło na kilku sztukach (dobrze, że młode mam w innym pomieszczeniu). Także kończ te testy i wystawiaj to swoje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 listopada 2014 - 15:49
Tak jak inni z niecierpliwością czekam na Twój wynalazek! :D
Aktualnie walczę z tym dziadostwem u bci i efekty są marne :x
Napisany 06 listopada 2014 - 21:08
Po pierwsze gratulacje. Bardzo jestem ciekaw jaką drogą doszedłeś do opracowania takiego preparatu.
Pozostaje nam czekać na wyniki końcowe oraz wszelkie informacje wynikające z Twoich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 listopada 2014 - 23:35
Testuj i dawaj znać jaki efekt końcowy.
Wreszcie ktoś się wsioł za robotę i kombinowanie a nie tylko do sklepu po gotowca.
Życzę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 listopada 2014 - 23:54
Nie miałem jeszcze nigdy z tym do czynienia, ale warto wiedzieć jak można sobie z tym poradzić.
Mam pytanie, stosowałeś to też u maluchów czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 listopada 2014 - 03:44
Również nie miałem z tym do czynienia ale ciekawi mnie jaką masz tam substancję czynną.
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów