Witam. Mam jednego ( pierwszy gekon orzęsiony ) gekona... Która z wymienionych karm bardziej się nada ? Jedno o smaku Mango... drugie nie... które bardziej może mu podpasywać ?

Napisany 03 listopada 2014 - 15:12
Podobne tematy: Repashy Crested Gecko Mango czy Repashy Crested Gecko Diet version 3.2 x
| Archiwum ogłoszeń Grupowy zakup gekonów Toke (gekko gecko)Sylwia14076, 15 gru 2024 | 
 |   | |||
| terrarium

Jaszczurki Seeking Advice on Setting Up a Bioactive Terrarium for a Crested Geckojivijet278  ,  14 paź 2024 | 
 |   | |||
| Archiwum ogłoszeń Kupie TOKE Gekko gecko – gekon tokeSebaldzpk, 28 wrz 2024 | 
 |   | |||
| Archiwum ogłoszeń 1.0 crested gecko/Gekon OrzęsionyBossgeckos, 27 sie 2023 | 
 |   | |||
| Archiwum ogłoszeń Chorzów,tegu, varanus, iguana, leopard gecko black nightAlepis, 22 kwi 2023 | 
 |   | 

Napisany 03 listopada 2014 - 15:20
Smak to tylko kwestia osobnicza :) Niektóre geki trzeba przyzwyczaić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 03 listopada 2014 - 16:05
Ja przestawilem sie na Clarksa bananowego, o niebo lepiej smakuje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 25 grudnia 2014 - 15:22
Dla swoich jaszczurów mam Repashy, Repashy Mango, Clarksa bananowego, Black...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 25 grudnia 2014 - 15:37
U mnie też lepiej znika BP tylko mi się kończy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 25 grudnia 2014 - 20:11
W UK można kupić bez najmniejszego problemu z wysyłką do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany
 Ten temat jest zablokowany