Witam. Chciałbym kupić chomika syryjskiego bądź dżungarskiego (jeszcze się nie zdecydowałem), ale za bardzo nie wiem gdzie najlepiej starać się o chomika... Tydzień temu dostałem w prezencie syryjskiego pochodzącego ze sklepu w Leopardus w Galerii Katowickiej i 3 dni później po wizycie u weterynarza chomik zdechł, gdyż jak się okazało chomik nie miał 2 miesięcy jak mówili a prawie 2 lata i miał zapalenie dróg rodnych. Przy okazji chciałem zapytać co byście zrobili z takim jawnym oszustwem i brakiem poszanowania dla zwierzaka ze strony sklepu.
Napisany 01 listopada 2014 - 13:38
Napisany 01 listopada 2014 - 13:41
Nic z tym nie zrobisz, sprzedawcy często pociskają kity, np...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 listopada 2014 - 21:45
Napisany 01 listopada 2014 - 23:46
Witam. Chciałbym kupić chomika syryjskiego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 listopada 2014 - 08:04
Nie mam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 listopada 2014 - 12:47
Nie koniecznie młody = mały . Dość często występuje taka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 listopada 2014 - 14:35
Ewentualnie kup chomika z hodowli karmówki. Na pewno znajdziesz taką...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany