Witam, od 3 dni jestem posiadaczem pięknego młodego królewicza (3 miesiące i pare dni). Przyjechał ze mną do domu w nd, na początku trochę zestresowany (z pewnością podróżą i nowym miejscem), ale już po paru minutach rozwinął się i zaczął zwiedzać całe terrarium. Więc ze spokojem wyszedłem z domu. Jak wróciłem po dwóch godzinach to (ku mojej uciesze) zobaczyłem w terra pierwszego kupala! Pewnie pierwszy i ostatni raz cieszyłem się z kupy :D Trochę zdziwiony, że maluch tak szybko sie zadomowił zapytałem hodowcy, od którego kupiłem kiedy go w takim razie karmić, powiedział żebym spróbował jutro (czyli pon). Jako, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 października 2014 - 10:51
Podobne tematy: Pierwszy posiłek x
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
pierwszy ptasznikaaaa565, 09 gru 2024 |
|
![]() |
|||
Hyde Park
Pierwszy odcinek z serii rozmów o ŚWIECIE TERRARYSTY.AlleTerra, 26 paź 2024 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Początkujący hodowcy węży
Pierwszy wążkonan42, 11 sie 2024 |
|
![]() |
|||
początkujący węże
Dusiciele
Pierwszy wąż, Kenijski boa piaskowy.AgAgusia, 19 cze 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy węży
Nieduży pierwszy wąż, inny niż zbożowy - wybór gatunkuZwyrol, 06 sty 2024 |
|
![]() |
Napisany 21 października 2014 - 11:11
Aklimatyzacja.
Karm szczurami bo później będziesz płakał.
Żywa karmówka to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 października 2014 - 12:21
Karm szczurami bo później będziesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 października 2014 - 12:25
To, że regiusy rosną dość spore, i jak będziesz karmił...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez knypol, 21 października 2014 - 12:26.
Napisany 21 października 2014 - 12:33
Ja mam samczyka :) no dobra, ale na razie jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 października 2014 - 12:39
Dajesz szczurzego noworodka, czy tam kilkudniowego oseska ;) Szczurze noworodki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 października 2014 - 12:56
Uśmiecha Ci się za 2 lata...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 października 2014 - 12:57
No ok, teraz to już i tak będę musiał dać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 października 2014 - 21:13
Dzisiaj podjąłem drugą próbę nakarmienia Freddy'ego. Próba zakończona sukcesem! Szybki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 października 2014 - 09:53
"Uśmiecha Ci się za 2 lata skarmiać 40 myszy miesięcznie?"...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów