Witam z góry przepraszam że co chwilę tworzę nowe tematy ale zauważyłem dziwne zachowanie mojej Haplopelma lividum L4.
Mianowicie podczas karmienia(dziś) zauważyłem że ptasznik chyba nauczył się że pod czas karmienia może uciec,chodzi mi o to że gdy wrzuciłem mącznika do środka jego kopca i postanowiłem siedzieć i patrzeć co się dzieje a gdy zobaczyłem co ptasznik robi trochę się zdziwiłem gdy mącznik się wił na pajęczynie pająk nagle wybiegł na przeciw mącznika i dotknął dwoma przednimi odnóżami po czym nagle wyminął go i wyskoczył z kopca wbiegł na górny róg terra i próbował przecisnąć się przez lekko uchyloną gilotynę(ok....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 października 2014 - 20:13
Podobne tematy: H.lividum dziwne zachowanie-próby ucieczki. x
zachowania
Dusiciele
Pyton królewski dziwne zachowaniaTost69, 27 sie 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
zachowania
Straszyki
Dziwne zachowanie po kopulacjiLilla_My1984, 13 maj 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Agamy - brodata i karłowata
Załatwianie, dieta i zachowanie Agamy BrodatejDrkLilium, 16 kwi 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
zachowania
Węże
Dziwne zachowanie zbożówkiAronHores, 08 mar 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekon lamparci (Eublefar)
Dziwne odchody GekonaKitschy, 27 lut 2025 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 07 października 2014 - 21:00
Całkiem normalne zachowanie nie widzę tu nic niepokojącego. Być może...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 października 2014 - 21:16
Całkiem normalne zachowanie nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 października 2014 - 23:05
Jeśli warunki są takie jak piszesz to ja również nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 października 2014 - 16:43
Zdaje mi się że ptasznik robi sobie głodówki choć jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 października 2014 - 17:15
Według mnie karm go a przynajmniej próbuj co kilka dni,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 października 2014 - 18:09
Zwykle karmie go świerszami choć od ostatnich kilku tygodni mączniki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 października 2014 - 18:48
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów